De Woestijn

hooftstuk 1

Even denken waar moet ik beginnen. O ja, het was heet heel heet ik was helemaal uitgedroogt. Ik zat op mijn kameel op weg naar een dorpje aan de rand van een oaze. Mijn water was bijna op en ik nam nog een laatste slok, de rest zou ik bewaren voor later. In de woestijn is het overdag heel heet en s’avonds is het ijs koud dus ik wil het liefst het dorp berijken voor dat het avond is. Ik kijk nog maar eens een keer om me heen, ik zie…. zand en opgedroogde aarde en nog meer zand. Niet echt de aangenaamste omgeving. O nee weer een detail vergeten ik heet Lydia en ik ben opgegroeit in een oaze in een dorp …… of andersom ik weet het niet meer. Ik moet zorgen dat ik snel dat dorpje berijk anders wordt ik nog gek van de hitte. Maar waar was ik, o ja …mijn ouders zijn altijd overbezorgt en dit is de eerste keer dat ik alleen naar een ander dorp mag niet dat ik me het altijd aan trek ik loop er meestal gewoon bij weg. Ik hou van avontuur maar niet dat soort avontuur waarin je bijna uitdroogt. …….. wat is dat …volgens mij zie ik het dorp….en de oaze eindelijk dat werd tijd ook, kom op ouwe kameel even wat sneller. Toen ik eindelijk in het dorp aan kwam was ik uitgeput, ik ga maar opzoek naar een herberg of iemand die zo vriendelijk is om mij een plek voor de nacht te geven. Ik dwaalde wat rond en vond uiteindelijk een soort herberg maar dan kleiner en veel minder duur, ik had niet veel geld zie je maar ja ik had een dak boven mijn hooft en dat is het belangrijkste hoewel het hier bijna nooit regent maar het beschermt je wel tegen ……. niet aardige mensen lekker slapen.

Hoofdstuk 2

13 antwoorden op “De Woestijn”

  1. ZO TE GEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πŸ˜€ πŸ˜› πŸ™‚ πŸ˜‰

  2. O nee weer een detail vergeten ik heet Lydia en ik ben opgegroeit in een oaze in een dorp …… of andersom ik weet het niet meer.

    Dat water tast je hersens aan, Lydia!!

  3. O nee weer een detail vergeten ik heet Lydia en ik ben opgegroeit in een oaze in een dorp …… of andersom ik weet het niet meer. Ik moet zorgen dat ik snel dat dorpje berijk ANDERS WORDT IK NOG GEK VAN DE HITTE!

    Sorry hoor Lydia, maar, JE BENT AL GEK!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *